Live streaming: Randers FC vs Viborg FF (2023/2024)

Randers FC og Viborg FF mødes i en spændende kamp i den danske Superliga. Kampen finder sted i sæsonen 2023/2024, og fans kan se den live via Viasport. Begge hold har haft en god start på sæsonen, og kampen forventes at blive en tæt affære.

Vores favorit streaming sider

 • TV2 Play

  9972 anmeldelser

  • Komplet TV- og streamingløsning

  • To måneders sport til 0 kr.

  • Se flere skærme på én gang

  Tekst.

 • Viaplay logo

  7329 anmeldelser

  • 50% Rabat i 3 måneder

  • Fodbold, Basketball, Golf, Formel 1

  • Premier League, FA Cup, NHL, Superliga

  UEFA Champions League, Premier League, 3F Superliga, F1, UFC, Bundesliga, NordicBet Liga, NHL, Ryder Cup, EHF Champions League, WGC Golf, DP World Tour Championship, FA Cup, LPGA, Carabao Cup. Disse er nogle af de spændende sportsbegivenheder, du kan se på Viaplay!

 • TV2 Play

  9372 anmeldelser

  • Se alle tenniskampe og ATP turneringer

  • Sender alle håndboldkampe

  • Sender NBA og LaLiga

  På TV2 Play kan du blandt andet se håndboldkampe, NBA og LaLiga som de har rettighederne til.

Randers FC har haft en god sæsonstart og ligger i top 5 af Superligaen. Holdet har vundet flere af deres seneste kampe og har vist stærke præstationer på banen. Viborg FF har også haft en god sæsonstart og ligger lige uden for top 5. Holdet har også vundet flere af deres seneste kampe og vil forsøge at fortsætte deres vindende form i kampen mod Randers FC. Fans kan se kampen live via Viasport og følge med i, hvilket hold der vil løbe af sted med sejren.

Holdopstilling

Randers FC og Viborg FF mødes i en spændende kamp i den danske Superliga. Begge hold har vist stærke præstationer i denne sæson, og fans kan se frem til en intens kamp.

Randers FC

Randers FC har haft en god sæson hidtil og er placeret på en respektabel tredjeplads i tabellen. Holdet har vist stærke præstationer både i angreb og i forsvar, og de har en stærk trup med dygtige spillere.

Her er holdopstillingen for Randers FC:

Position Spiller
Målmand Patrik Carlgren
Forsvar Erik Marxen
Forsvar Björn Kopplin
Forsvar Simon Piesinger
Forsvar Jesper Lauridsen
Midtbane Vito Hammershøy-Mistrati
Midtbane Mathias Greve
Midtbane Mikkel Kallesøe
Angreb Marvin Egho
Angreb Alhaji Kamara
Angreb Emil Riis Jakobsen

Viborg FF

Viborg FF har også haft en god sæson og er placeret på en solid femteplads i tabellen. Holdet har også vist stærke præstationer både i angreb og i forsvar, og de har en dygtig trup med talentfulde spillere.

Her er holdopstillingen for Viborg FF:

Position Spiller
Målmand Sebastian John
Forsvar Tobias Bech
Forsvar Jeppe Grønning
Forsvar Mads Lauritsen
Midtbane Mathias Jensen
Midtbane Jesper Henriksen
Midtbane Mikkel Knudstrup
Midtbane Jeppe Svenningsen
Angreb Sebastian Grønning
Angreb Louka Prip

Husk, at du kan live streame kampen via Viasport. Det er en god mulighed for at se kampen, hvis du ikke har mulighed for at være på stadion. Vi ønsker begge hold held og lykke i kampen.

Kampoversigt

Randers FC og Viborg FF vil møde hinanden i en spændende kamp i den danske Superliga i sæsonen 2023/2024. Kampen vil blive afholdt på Cepheus Park Randers stadion d. 3. juni 2023 kl. 18:00.

For fans, der ikke kan være til stede på stadion, er der mulighed for at live streame kampen via Viasport. Viasport er en dansk sportskanal, der tilbyder live streaming af forskellige sportsbegivenheder, herunder fodboldkampe.

Randers FC og Viborg FF har begge haft en god sæson hidtil, og kampen vil uden tvivl blive spændende og tæt. Randers FC har vundet flere kampe end Viborg FF, men Viborg FF har også haft nogle imponerende sejre i løbet af sæsonen.

Det er svært at forudsige, hvilket hold der vil vinde kampen, men det er sikkert, at det vil være en kamp, som fans af begge hold ikke vil gå glip af. Så sørg for at tune ind på Viasport for at følge med i kampen live.

Kampstatistik

Randers FC og Viborg FF er to af de mest konkurrencedygtige hold i Superligaen, og deres næste kamp er en, som fans ikke vil gå glip af. Kampen vil blive spillet på Cepheus Park Randers den 2. juni 2023 kl. 19:00, og fans kan se kampen live på Viasport.

Her er nogle af de vigtigste statistikker for de to hold i denne sæson:

Randers FC

 • Placering i Superligaen: 4. plads
 • Point: 55
 • Mål scoret: 50
 • Mål imod: 29
 • Topscorer: Marvin Egho (11 mål)

Randers FC har haft en imponerende sæson hidtil og har været i stand til at konkurrere med de bedste hold i ligaen. Deres forsvar har været en af de bedste i ligaen, og de har kun tilladt 29 mål i 36 kampe.

Viborg FF

 • Placering i Superligaen: 7. plads
 • Point: 48
 • Mål scoret: 45
 • Mål imod: 42
 • Topscorer: Jesper Lange (9 mål)

Viborg FF har også haft en god sæson og har været i stand til at udfordre nogle af de bedste hold i ligaen. Deres angreb har været deres stærkeste punkt, og de har scoret 45 mål i 36 kampe.

Det bliver en spændende kamp mellem to stærke hold, og fans kan se den live på Viasport.

Live Streaming

Randers FC vs Viborg FF kampen kan live streames via Viasport. Viasport er en sportskanal, som sender en række forskellige sportsgrene, herunder fodbold.

For at kunne live streame kampen via Viasport, er det nødvendigt at have et abonnement på kanalen. Abonnementet kan købes direkte fra Viasport’s hjemmeside eller via en tv-udbyder, som tilbyder kanalen i deres pakker.

Når man har et abonnement på Viasport, kan man live streame kampen på sin computer, tablet eller smartphone. Det er vigtigt at have en stabil internetforbindelse for at undgå afbrydelser under live streamingen.

Husk på, at live streaming via Viasport kun er tilgængeligt for seere i Danmark. Hvis man er udenfor Danmark, kan man muligvis ikke live streame kampen via Viasport på grund af geografiske begrænsninger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top